Vacatures

Elektro Engineer 2-5 HTS/TU locatie HalsterenEngineer midden- en hoogspanning 2-5 HTS/TU locatie Halsteren, NieuwegeinEngineer Technische Automatisering 5-10 HTS/TU locatie Halsteren, HoofddorpEngineer Werktuigbouwkunde 2-5 HTS/TU locatie Nieuwegein, HalsterenHR stagiair(e) HBO/WO locatie BredaSoftware Programmeur locatie EindhovenStagiair(e) HR 0-2 HBO/WO locatie Breda
  • VACATURES DIE OP JE WACHTEN
  • OPEN SOLLICITEREN

Over ImProvia

ImProvia is een technische ondernemersgroep gespecialiseerd in engineering, project- en onderhoudsmanagement. Een jong bedrijf met een rijke historie en veel kennis en kunde. Korte communicatielijnen en een duidelijke manier van werken maken ImProvia tot een aangename partner voor al haar klanten met technische vraagstukken. Binnen ImProvia staan mensen, techniek en ondernemerschap hoog in het vaandel.

Met meer dan 150 ImProvianen verspreid over 5 vestigingen in Nederland, Polen en Duitsland, is zij in staat dienstverlening op maat aan te bieden. ImProvia richt zich met name op technische projecten in complexe situaties en omgevingen waarbij veel partijen betrokken zijn. De nadruk ligt te allen tijde op het ontlasten van klanten. Kortom: ImProvia neemt de klant werk uit handen.

Kijk voor meer informatie op www.ImProvia.nl

 

U BENT HIER:  HOME / OVER IMPROVIA