Vacatures

Elektro Engineer 2-5 HTS/TU locatie HalsterenEngineer midden- en hoogspanning 2-5 HTS/TU locatie Halsteren, NieuwegeinEngineer Technische Automatisering 5-10 HTS/TU locatie Halsteren, HoofddorpEngineer Werktuigbouwkunde 2-5 HTS/TU locatie Nieuwegein, HalsterenHR stagiair(e) HBO/WO locatie BredaSoftware Programmeur locatie EindhovenStagiair(e) HR 0-2 HBO/WO locatie Breda
 • VACATURES DIE OP JE WACHTEN
 • OPEN SOLLICITEREN

ImProvia als werkgever

ImProvia opereert in Nederland vanuit vier vestigingen. Een vestiging haalt zijn eigen opdrachten binnen, heeft zijn eigen organisatie en heeft de vrijheid zelf te bepalen welke koers hij vaart binnen een aantal vaste kaders van ImProvia. 

Samenwerken staat centraal, niet alleen tussen de verschillende vestigingen maar ook op de werkvloer. ImProvia streeft naar het uitvoeren van complete projecten, van a tot en met z, waarbij engineering, uitvoering en commissioning met instandhouding naadloos op elkaar aansluiten binnen de branches infra, energie en industrie.

Door de kleine vestigingen kennen collega's elkaar en heerst er een familiaire sfeer. ImProvianen zijn betrokken bij de organisatie en nemen verantwoordelijkheid. Bij ImProvia heb je niet alleen je eigen functie maar werk je daarnaast intensief mee aan de opbouw van een bedrijf.

ImProvia heeft een platte structuur zonder zichtbare hiërarchie. Iedereen wordt gezien als gelijke en als zodanig behandeld. Samen met je collega's heb je de verantwoording voor een succesvolle samenwerking.

De communicatie is open en direct, statussymbolen ontbreken. Er is vertrouwen in elkaar en technische uitdagingen worden aangegaan. Bij ImProvia denk je in mogelijkheden en worden beslissingen snel genomen.

 

ImProvianen zijn divers. Ze werken aan verschillende projecten en hebben verschillende achtergronden. We streven ernaar dat ImProvianen doen waar ze goed in zijn en wat ze echt willen. Hierbij spreken we van een individuele en mens gerichte aanpak. Mensen die niet bang zijn om het onbekende op te zoeken en hun verantwoordelijkheid te nemen, passen bij ImProvia en zullen ingezet worden in hun persoonlijke kracht.

ImProvia wil graag dat ImProvianen doen waar ze goed in zijn en wat ze echt willen. Zo komen ieders talenten immers het best tot zijn recht.

Het draait bij ImProvia om durf, geloof en onbevangenheid. Een ImProviaan herkent zich in de volgende 10 gedragsankers:

 1. Ik vertrouw mijzelf en mijn collega's 
 2. Ik durf het onbekende op te zoeken
 3. Ik waardeer feedback en onderneem actie 
 4. Ik verschuil me niet achter formaliteiten 
 5. Ik ben verantwoordelijk voor een succesvolle samenwerking 
 6. Ik kies, ik doe, ik maak fouten, ik leer 
 7. Ik denk in mogelijkheden en onderneem actie 
 8. Ik ontwikkel mezelf 
 9. Ik ben trots op mijn werk
 10. Wij zijn ImProvia

 

ImProvia investeert in ontwikkeling van haar mensen. De opleidingen die ImProvianen doen variëren van een verplichte VCA-VOL veiligheidsopleiding, een IPMA projectmanagementopleiding tot een bachelor- of masterstudie. Er wordt gezocht naar een balans tussen jouw wensen en capaciteiten en de belangen van ImProvia. 

ImProvianen hebben de mogelijkheid een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen. De acties die je daarin formuleert passen bij jouw situatie en leerstijl.

Naast het vergroten van vakkennis en ervaring is aandacht voor softskills binnen ImProvia belangrijk. Door middel van intervisies, georganiseerde gesprekken tussen ImProvianen, komen werkzaamheden en daaraan gerelateerde problematiek aan bod. Oogmerk is het vergroten van deskundigheid van de betrokkenen en het leren van elkaar en elkaars visie.

Twee keer per jaar zijn er formele beoordelingsgesprekken over je carrière en de voortgang daarvan. Overigens krijg je het hele jaar door feedback, er wordt daarvoor niet gewacht tot een formeel gesprek.

 

Bij ImProvia wordt er niet alleen hard gewerkt, ontspanning is ook belangrijk. Er zijn volop sportieve initiatieven waar je als ImProviaan aan deel kunt nemen, zoals de jaarlijkse Bruggenloop in Rotterdam en een jaarlijks terugkerend skiweekend. Regelmatig organiseert ImProvia een borrel, Café de ImProviaan Live, waarbij ImProvianen op een informele manier bij kunnen praten met elkaar. Deze borrel is elke keer op een andere locatie en met een ander thema, vaak gekoppeld aan een project of ontwikkeling, waardoor het ook vaak leerzaam is.

Wil je op een ontspannen manier kennis maken met ImProvia? Dan is deze borrel de ideale gelegenheid. Je bent hierbij van harte welkom, meld je aan via Marie.Claire.Plasschaert@ImProvia.nl.

Ben je ImProviaan, dan kun je genieten van een hoop andere leuke activiteiten, zoals een familiebarbecue, teamuitje, ImProviafeest, Sinterklaasfeest en kerstborrel.

 

 

U BENT HIER:  HOME / IMPROVIA ALS WERKGEVER